Kepiau, dariau jį ne sykį tik šį kartą "miksavau": biskvitas iš vieno recepto, kremas iš kito tik želė sluoksnis su vaisiais toks pat :)) Turbūt toksai pats geriausias variantas gaunasi :)
Želė pasiruošiam kaip parašyta čia. Galima naudoti kokią tik nori želė (aviečių,persikų,braškių) bei vaisius (persikus, abrikosus, braškes, kriaušes, vyšnias, vynuoges ir t.t).
Kremas daromas iš šio recepto. Naudojama tik grietinėlė+kreminė varškė+želatina+cukraus pudra.
Biskvitas kepamas šokoladinis pagal šį receptą.
Į silioninę formą dedama taip:
1. Pilamas želė sluoksnis;
2. Kai sustingsta želė, pilamas kremas;
3. Ant jo dedamas iškeptas ir sultimis sulaistytas biskvitas.
Viskas turi pastovėti šaldytuve bent kelias valandas.
Skanaus!!!
2 komentarai:
Kaip šį pyragą gražiai išimti, kad nesusigadintų želė?:)
Silikoninę formą užtenka keletui sekundžių palaikyti virš ugnies ir tuomet želė sluosnis labai gražiai "atšoka" :)
Rašyti komentarą