Pavadinau jį "Migdolu", nes naudojama nemažai migdolo drožlių, o jas pakepinus skonis dar intensyviau atsiskleidžia... Pertepimas - sviestinis su kondensuotu pienu ir kava.
Reikės (20cm skersmens forma)
Biskvitams:
4 kiaušiniai
4 v.š. cukraus
4 v.š. miltų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilinio cukraus
Pertepimui:
200g sviesto
1 indelis kondensuoto pieno
Stiprios paruoštos kavos
Pakepintų migdolų drožlių
Sulaistymui:
Kava+brendžis (galima naudoti ir j.arbatą+brendis)
Gaminimas
Biskvitą išsikepti kaip nurodyta čia.. Ištraukti biskvitą ir leisti atvėsti.
Kambario temperatūros sviestą išplakti su kambario temp. kondensuotu pienu, palaipsniui pilti kavą, pastoviai plakant.
Surinkimas
Biskvitą perpjauti į tris lygias dalis, kiekvieną jų sulaistyti kavos+brendžio ruošiniu, dėti kremo, pabarstyti gausiai kepintomis migdolo drožlėmis, vėl dėti biskvitą ant viršaus ir taip surinkti visą torčiuką. Viršų ir šonus aptepti likusiu kremu, aplipdyti tarkuotu šokoladu, viršų pabarstyti migdolais.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą