2012 m. spalio 8 d., pirmadienis

Brown'is su brendžiu

Užmačiau jį pas aguonėlę ir pati susigundžiau pabandyti, nors nei aš, nei vyras mano, nelabai esam šokoladinių gaminių mėgėjai...:)) Ir ką gi, likom nustebinti ir sužavėti!! Tooooks drėgnas, saldus ir šokoladinis, su jaučiamu brendžiu...Super! Žinau, kad kepsiu dar ne vieną sykį :)



Reikės (nedidukė forma 16x20cm):
125g sviesto
50g šokolado
2 kiaušiniai
1/4 stiklinės kakavos
1 ir 1/4 stiklinės cukraus
nepilna stiklinė miltų
žiupsnelis druskos
1/4 stiklinės brendžio

Gaminimas
Sviestą kartu šokoladu ištirpinti ant silpnos ugnies. Į masę, plakant mikseriu, suberti cukrų, kakavą ir druską, viską gerai išplakti. Dėti kiaušinį, paplakti, dėti antrą kiaušinį, vėl išplakti. Galiausiai suberti miltus, išmaišyti ir ant galo supilti brendį. Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti apie 25-30 min.
Iškepus, galima viršų aplietį išlydytu šokoladu. 


p.s. man skaniausias buvo šiltas, kątik iškeptas :) 

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

O kiek dedasi šokolado į pyrago tešlą ?

Dalia rašė...

Ačiū,kad pastebėjot, iškart pasitaisau!!:) 50g šokolado dedasi.