Reikės (nedidukė forma 16x20cm):
125g sviesto
50g šokolado
2 kiaušiniai
1/4 stiklinės kakavos
1 ir 1/4 stiklinės cukraus
nepilna stiklinė miltų
žiupsnelis druskos
1/4 stiklinės brendžio
Gaminimas
Sviestą kartu šokoladu ištirpinti ant silpnos ugnies. Į masę, plakant mikseriu, suberti cukrų, kakavą ir druską, viską gerai išplakti. Dėti kiaušinį, paplakti, dėti antrą kiaušinį, vėl išplakti. Galiausiai suberti miltus, išmaišyti ir ant galo supilti brendį. Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti apie 25-30 min.
Iškepus, galima viršų aplietį išlydytu šokoladu.
p.s. man skaniausias buvo šiltas, kątik iškeptas :)
2 komentarai:
O kiek dedasi šokolado į pyrago tešlą ?
Ačiū,kad pastebėjot, iškart pasitaisau!!:) 50g šokolado dedasi.
Rašyti komentarą