Dar vienas lengvas ir gaivus, savo skoniu, pyragaitis :)
Reikės
Biskvitui :
5 kiaušinių
5 v.š. cukraus
5 v.š. miltų
1 a.š. kepimo miltelių
2 v.š. kakavos
Kremui:
400g grietinėlės 36%
200g kreminės varškės
4 v.š. cukraus pudros
20g želatinos
konservuotų persikų
Sulaistymui:
Apelsinų sulčių (galima naudoti ir kitokias)
Papuošimui:
Įv. vaisiai ir uogos
Truputis paruoštos želė palaistyt ant viršaus
Gaminimas
Biskvitas išsikepamas kaip parašyta čia.
Kremui išplakame grietinėlę su cukraus pudra. Sumaišome kartu su kremine varške. Želatiną ištirpiname nedideliame kiekyje vandens ir praaušusią supilame į masę. Viską gerai išmaišome. Supjaustome nedideliais gabalėliais konservuotus persikus (prieš tai juos nusausinus servetėle) ir įmaišome į grietinėlės/varškės masę.
Biskvitą perpjauname pusiau, sulaistome apelsinų sultimis iš abiejų pusių, dedame kremą, nedidelę dalį pasiliekame viršui, uždedame antrą biskvitą ant viršaus, taipogi sulaistytą iš abiejų pusių, vėl paskleidžiame kremo. Ant viršaus išdėliojame mėgiamus vaisius ir uogas ir apipilstome nedideliu kiekiu paruoštos želė. Dedame į šaldytuvą porai valandų, kad sustingtų.
Skanaus!
1 komentaras:
Kaip kepate biskvitą? :) Nuoroda neveikianti.
Rašyti komentarą