2012 m. kovo 26 d., pirmadienis

Desertinis varškės sūris su želė

Gaivus, vasariškas, lengvas...Ir vėl gi, paprastai gaminamas, nereikalaujantis daug laiko ar įgūdžių:)



Reikės:
2 skirtingų spalvos želė iš pokelių
1 grietinėlės skonio želė
0,5kg varškės arba 3 pokeliai varškės
5 v.š. cukraus


Gaminimas
Pasiruošti abidvi želė iš pokelių, tik vandens naudoti ne 0,5l kaip rašo, bet mažiau, apie 400ml.
Sustingus joms, supjaustyti gabaliukais.
Varškę su cukrumi išplakti (sublenderiuoti) ir supilti paruoštą, tik pravėsusią grietinėlės skonio želė (vandens taip pat mažiau naudoti apie 300ml), dar kartelį paplakti truputį ir galiausiai sudėti spalvotus želė gabaliukus, pamaišyti. Visą masę supilti į plėvele išklotą dubenėlį/skardą arba silikoninę formą ir statyti į šaldytuvą 3 valandoms.
Labai labai skanu!!

Komentarų nėra: