2012 m. kovo 21 d., trečiadienis

Spurgytės

Paprasta ir skanu:)

Reikės:
0,5kg varškės (geriau biri, nei iš pakelių)
8 v.š. cukraus
3 kiaušiniai
1 a.š. kepimo miltelių
250g miltų
Žiupsnelis druskos
Sauja razinų (galima ir nedėti)

Gaminimas
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Suberti varškę ir viską gerai išmaišyti. Tuomet berti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišyti, ir razinas. Tešla gaunasi lipnoka, bet taip ir turi būti. Įkaitinti aliejų ir ant nedidelės ugnies kepti rutuliuko formos spurgytes, prieš tai rankas pasitepus aliejumi, tam kad neliptų tešla prie rankų. Aliejaus perteklių sugerti servetėle ir apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus!!

Komentarų nėra: