2012 m. kovo 20 d., antradienis

Šokoladinis sviestas

Labai skanu su batono riekute..:) Tik kitą kartą dėčiau cukraus pudrą, o ne patį cukrų kaip rašoma originaliam recepte, nes teko masę lydyt dar kartelį, kad nesijaustų cukraus gabaliukų.


Reikės: (aš dariau didesnį kiekį,bet galima visko per pusę mažiau dėti)
400g sviesto
100g šokolado juodo
8 v.š. cukraus pudros
4 v.š. kakavos

Gaminimas
Šokoladą išlydyti karšto vandens vonelėje. Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų, tuomet ištrinti su cukraus pudra, supilti išlydytą šokoladą, pamaišyti ir galiausiai suberti kakavą vėl viską gerai išmaišant. Supilti masę į plėvele išklotą indelį ir dėti į šaldytuvą sustingti per naktį.

Skanaus!

Komentarų nėra: